Nastanitev
V hiši so trije apartmaji za 4-6 oseb.
OPIS APARTMAJEV:
Gornja dva apartmaja (apartma I in apartma II): imata kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor (sedežna garnitura - 2 ležišči), spalnico (2 zakonski postelji - 4 ležišča) s TV sprejemnikom, kopalnico (WC, kad) ter balkon. Nahajata se v prvem nadstropju.
Spodnji apartma (apartma V): predprostor, kuhinja (malo manjša, kot v zgornjem apartmaju),
2 ločeni spalnici (v eni je zakonska postelja in pograd - 4 ležišča, v drugi je pograd - 2 ležišči), kopalnica s tušem. Brez balkona.

Vsi apartmaji imajo moderno opremljeno kuhinjo s štedilnikom s pečico, pomivalnim strojem, hladilnikom z zamrzovalnikom. Spodnji apartma nima pomivalnega stroja.


Apartmajska hiša ima dve nadstropji; v pritličju se nahaja spodnji apartma, zraven je urejena finska savna za štiri osebe, shramba za smuči, ki jo lahko brezplačno koristijo naši gostje in skupni prostor za veeerna druženja (s TV).
V nadstropju više se nahajata zgornja dva apartmaja.
Gostom naših apartmajev je omogočeno brezplačno nočno osvetljeno sankanje in smučanje na sankaški progi Smučarskega centra Cerkno. Vsak apartma si lahko brezplačno izposodi sanke in "sedež na smučki".
Za hišo je urejen prostor za sončenje,... (z ležalniki) z najlepšim razgledom na smučišču.
Gostom dnevno prinašamo stvari, ki jih rabijo iz trgovine (kruh, časopisi,...).
 
 
 
Odlična lokacija na smučišču - apartmaji se nahajajo neposredno ob sankaški progi Smučarskega Centra Cerkno, v neokrnjeni naravi in s panoramskim razgledom. Posebej za smučarje, ki ne marate vsakodnevne vožnje do smučišča - stopite iz hiše in že ste na smučarski progi. Gostom naših apartmajev je omogočeno brezplačno nočno osvetljeno sankanje in smučanje na sankaški progi Smučarskega centra Cerkno.

NOVO: Brezplačni dostop do brezžičnega interneta!

Adrenalinska vožnja z pležuhi na osvetljenem nočnem sankališču.